Forum poświęcone klanowi Rest In Pieces
jak sam tytul wskazuje, organizowany jest na anarchii turniej...trzeba sie zglosic do bodajze 15 grudnia. musimy zebrac 7 osob z tych ktore graja: 5 podstawowy i 2 rezerwa.
Kto by sie pisal?? ja ostatnio mam wzrost formy wiec gram, reset tez bedzie gral. a jak reszta? ja tam widze wojtasa, mrugala, kulke...nie wiem moze fafik bedzie chcial...szkoda ze braf juz nie gra oczywiscie odpada nam malik i ronie z prostej przyczyny, gdyz sa w ah|sq i wola tam grac...
malik i ronnie nie graja w ASQ jesli chcesz wiedziec Hani. Ja juz tez mam team bo po prostu byli pierwsi wiec to nie jest tak ze tam wolimy grac
Ostatnio edytowany przez Mrugal (2009-12-09 23:40:59)
jest jeszcze lakonda i filemon, ktory aktualnie na krotko (chyba) nie ma neta.
U mnie tez teraz mozna/bedzie mozna zauwazyc przyrost formy i wiecej bede gral - ogarnalem myszke, w csie mi sie zacinala jak ruszalem w prawy dolny skos. Jakby ktos mial taki problem - sluze pomoca, na necie widzialem ze sporo osob to mialo i wiem jak to naprawic bez obnizania czulosci czy czestotliwosci odswiezania mychy wczoraj jak stestowalem to duzo lepiej mi sie gralo i ladne banki wchodzily, wiec znowu mi sie chce grac ;d
co do skladu - znajdzie sie spokojnie, ja, hani, wojtas, filemon, lakonda, moze zulowy by pogral, filemon, kulka....na spokojnie
mamy dwoch filemonow? czy moze sie sklonowal? a loakonde kiedy Ty ostatnio widziales?
jeszcze SledziQ jest. no ciekawe czy namowisz zula
napisze do niego, on ma do mnie slabosc
napisales filemon 2 razy ciolku pisales do lakondy?? malo czasu zostalo, jak nie to ja pojde do jakiegos mieszanego...bo kurwa nikt poza nami sie nie wypowiada...