Forum poświęcone klanowi Rest In Pieces
Squad
taaa w hell :] hahaah ty jestes tym diablem geju :] heee zbanuj mnie jak chcesz odrazu
:] hahaha
:] kiedy spary ?? com??
Witam chciałbym wstąpić do klanu. Polecił mi go kumpel. Gram zazwyczaj na serwach borga.
Mój Nick: _SlideR_ (czasami gram pod nickiem N!ckM!Zn4jdz)
Imię: Marcin
Ile gram: W csa gram od 3 lat z przerwami
GG: 3680654
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Ostatnio edytowany przez SlideR (2008-12-16 18:14:39)
Squad
jaj go nie znam chcialbym zobaczyc jak gra wiec jak mozna na borga zeby wszedl albo jak nie to zeby wszedl na jakis serv i pokazal co umie
bez obrazy poprostu nie chce przyjmowac kolesi nie wiem mniej niz 16 latkow i ktorzy poprostu chca miec klan a huj beda robic chodzi o to zeby dobrze grali i jak komus nie szlo to zeby go zastepowal... wiec najpierw look na niego jak gra a nie odrazu przyjmowac ok???
Squad
no dobrze ze chociarz tutaj widac ze jest trening o 20 ;/ i zobaczymy jak gra
Partyka, od tego jest forum, żebyś zaglądał i widział takie rzeczy jak data treningu...
Co do Slidera....hmmm....na razie się wstrzymam, poczekam na wasze głosy i wtedy się wygloszę
nie wiem jak wam ale mi sie trening zajebiscie podobal poza drobnymi mankamentami w postaci gadajacego janka i jego kolesia cwaniaka...Partykus wie o co chodzi. ogolnie oceniam na 4+
wiecej takich spotkan!! moze nie poprawi sie nasza gra, ale przynajmniej sie troche poznamy
przynajmniej z glosu
AVE SYJAMY