Forum poświęcone klanowi Rest In Pieces
Ja gadałem z Siergiejem z Borga znam go z reala i mówił mi że mógł by chociaż trochę pomóc ale w php.Jeśli by to odpowiadało to by się podejrzało jakąś stronke tak jak mówicie i by nam pomógł ja znim przez święta byśmy coś wykombinowali mam nadzieję.Ale to tylko propozycja byśmy spróbowali.Ale odrazu mówie że ciężko by było z grafiką.
Pozdro for ALL
Ja powiem tak z siergiejem spróbujemy coś zrobić.A Hani albo Reset niech napisze do siergieja na gg czy steam to powiesz jak to ma miej więcej wyglądać bo sie mnie pytał dzisiaj.Po kminimy trochę w te wolne dni
Pozdro for All
Nie wiem jak ma wyglądać Na górze strony może być jebnięty taki nagrobek z napisem R.I.P. (via images.google.pl), jakiś wypas napis Rest In Pieces, na str głównej newsy mogłyby być, działy typu skład, forum, download (?), linki, gdzieś w widocznym miejscu pusta przestrzeń na reklamy, bo będziemy szukać sponsorów...jakoś tak. Sam nie wiem
Poza tym do Siergieja nie mam kontaktu
EDIT: W paincie zrobię jak mogłoby to wyglądać
EDIT2 Macie ;p Po prawo te kreski to jakieś linki, odnośniki, top1000000 cs clans etc., po prawo odnośniki typu forum, linki, skład, spary, ligi (musimy zacząć grać w lidze jakiejś!)
a XXX SRAKA = pole tekstowe xD
prawda że piękne? widzicie jak ja się poświęcam dla dobra klanu?