Forum poświęcone klanowi Rest In Pieces
ej wQrwiłem sie!!!
NIKT WIECEJ NIE WPLACIL NA SERWER!!!!!!!!!!! CO to ma byc? rozumiem czasu nie ma, ale dałem wam praktycznie 2 miesiace na wplacenie calego serwera!!! CO z reszta?
Wplacili tylko ci co chca miec udzial w serwerze. widze ze polowe osob to nie obchodzi...
Jak mus to mus, serwer bedzie ale mniej slotowy. doloze z wlasnej kieszeni chociaz i tak z dupy ta kase wezme... ledwo co mi na markery ostatnio starcza do graffiti .
Licze ze sie zrekompensujecie.
Po prostu ten kto nie wplacil. Niech nie mysli ze bedzie miec admina za free. Koniec z pierdoleniem ; d.
Ja chce dobrze. ludzie. organizuje to wszystko a wy tak pomagacie? rotfl...
rozumiem przez miesiac nie wplacic DYCHY ale przez dwa?! LUDZIE szczerze ale mi matka na picie do szkoly by tyle dawała na codzien.
troche sie zbulwersowałem. z tego wszystkiego. po prostu serwer nie bedzie full. bedzie mial z 18 slotow.
Reeset, wes to skomentuj. bo ja tylko skarbnik jestem.
Narazie dzisiaj nie zamówiłem serwera. ktory mial byc na sobote. poczatkowo na dzisiaj ale po prostu bylem zajety i niemialem dostepu do konta bankowego zeby wylpacic. po 2 nie wiem czy spodobalo by sie to Resetowi czy H@niemu i reszcie ze tylko tyle slotowy.
skomentuj to czy kupowac serwer mniej slotowy czy jak? bo ja juz mam dosc czekania. okaze sie kto tutaj chce z nami grac.. xd
uwierzcie mi, jestem cierwpliwy ale kazdy ma swoje granice noo xd. nie to ze bym sie gniewam ale ogarnijcie dyche i przeslijcie!!
pozdroxd
Ostatnio edytowany przez Kulka (2009-10-15 16:42:17)
Ja tam jestem załamany...tak wszyscy gadali że trzeba ogarnąć, grać, wszyscy czekają na serwer....z ok 20 osób wpłaciło osiem? To jest kurwa śmieszne. Kulka, opublikuj w tym temacie ile osób wpłaciło, ile jest kasy, ile potrzeba. W razie czego jakoś się podokładamy my, a reszta będzie bez admina i będą mieli uberslapy zapisane w configu na servie
Tak serio - rozumiem że nie każdy może, nie zawsze da rade wysłać etc. Ale ludzie trochę powagi, jest nas przecież NAPRAWDĘ dużo i nie wierzę żeby ponad połowa nie mogła ogarnąć DYCHY....kulka zrób tą listę bo się wkurwiłem...
coz ja moge wplacic jeszcze 20 jak trzeba...
Ale na nastepny miesiac oczywiscie nie wplacam
I jeszcze moj kolega chcialby dolaczyc do nas i zaplaci dyche za adma
Ostatnio edytowany przez WojtaSq (2009-10-15 19:42:15)
wojtas co do nowych ludzi to sie na razie trzeba wstrzymac...
-RoNN!E*
-Braf
-Lakonda
-Siergiej
-Malik
-Fafik
-eMCe
-sBq
-Lazur
-Jaro
to ludzie ktorzy nie byli na zielono zaznaczeni...malik nie wplacil? chyba woli ah od nas...ronnie jak z Toba? reszty ostatnio nie widzialem wiec moze poumierali...
fafik to nie wiem czy w ogole z nami jeszcze jest. Braf gra malo, lakonda tez - usprawiedliwieni. Siergiej tez gra w sumie malo, ale mowil ze jak cos to moze zaplacic - pogadam z nim. Malik - wypowiedz sie. eMCe prawie w ogole nie gra. sBq u nas nie ma chyba juz. Lazur - ...prawdopodobnie zawieszony w prawach grania ;P, Jaro - wojtas zajmij sie nim
Siergiej ma dane jak cos na mejlu. takze nie rozsyla komu potrzeba.
ZABRANIAM UMIESZCZAC MOICH DANYCH NA JAKICHKOLWIEK STRONACH WWW.
Takze i malik tez ma dane.